Ontdek de Kracht van Wonderen

Voel vrede, vertrouwen en een diepe rust in jezelf.

Gebruik kortingscode WONDER50 en begin nú je reis naar wonderen voor slechts €49,99.

Ontdek de Kracht van Wonderen

Voel vrede, vertrouwen en een diepe rust in jezelf.

Gebruik kortingscode WONDER50 en begin nú je reis naar wonderen voor slechts €49,99.

Leer de belangrijkste principes van Een Cursus in Wonderen

David neemt je in 10 lessen van 20 minuten lang mee naar de belangrijkste basisprincipes uit een Cursus in Wonderen. Met steeds meer stilte om de innerlijke antwoorden te kunnen horen. De Cursus is alsvolgt ingedeeld:

Over de spreker

David de Kock

David de Kock begeleidt al ruim 15 jaar tienduizenden mensen met zijn beroemde impactvolle meditaties.

“Een Cursus in Wonderen. Het is zonder twijfel één van de invloedrijkste boeken van de afgelopen eeuw. Het boek heeft mijn leven zoveel vreugdevoller en gemakkelijker gemaakt. Ik voel vrede, vertrouwen en een diepe rust in mezelf. Het is voor mij de snelste weg naar liefde geweest en dat kan het ook zijn voor jou. Daarom ben ik zo blij dat ik het nu kan doorgeven via de meditaties in MeditationTribe.“

Veelgestelde vragen

Kan ik een fragment beluisteren zodat ik weet wat ik kan verwachten?

Zeker! Luister hier naar een fragment van de eerste les.

Begin met luisteren

Begin met luisteren

Wat maakt “Een Cursus in Wonderen” uniek en de moeite waard om te verkennen?

“Een Cursus in Wonderen” is uniek vanwege zijn krachtige focus op het transformeren van angst naar liefde. Het biedt een helder pad naar innerlijke vrede door middel van vergeving, waarbij het leert dat wonderen natuurlijk zijn en liefde het enige werkelijke antwoord is.

Wie kan baat hebben bij het bestuderen van de Cursus, en hoe kan het mijn leven verrijken?

Iedereen die verlangt naar meer innerlijke vrede, spirituele groei en betekenis in het leven kan profiteren van “Een Cursus in Wonderen”. Door het te bestuderen, kun je diepgaande inzichten krijgen, oude denkpatronen transformeren en een gevoel van vreugde en vervulling ontdekken.

Is de Cursus gebonden aan een specifieke religie en hoe past het in mijn persoonlijke spirituele reis?

Nee, de Cursus is niet gebonden aan een specifieke religie. Veel mensen denken dat het een heel Christelijk boek is omdat het ‘christelijke taal’ gebruikt, maar dat klopt niet. Het is een inclusieve gids die universele spirituele principes belicht. Het past naadloos in elke spirituele reis, omdat het een liefdevolle benadering biedt om de connectie met je innerlijke zelf te verdiepen en een pad naar een meer vervuld leven te openen.

Waar kan ik de Cursus in Wonderen beluisteren?

Meld je aan voor MeditationTribe en download de app in de Apple App Store of Google Play Store.

Open de app, log in en ga naar de Bibliotheek. Hier vind je Een Cursus in Wonderen waar je de 10 lessen kunt beluisteren.

Naast de Cursus in Wonderen kun je ook de andere meditaties ontdekken in de bibliotheek en meedoen aan onze dagelijkse live meditaties.

Ervaringen van onze gebruikers